Arbeidsadvies op maat

Alle partijen die een rol spelen in het verzuimproces doen hun best maar toch leidt dit niet tot een optimaal re-integratieresultaat. Over het algemeen is deze situatie meer regel dan uitzondering. Zowel werkgever als werknemer maar ook de betrokken professionals acteren vanuit hun eigen referentiekader.

Om verzuim effectief te kunnen terugdringen, is een brede, overkoepelende aanpak nodig. Maatwerk Arbeidsadvies helpt om elk inzetbaarheidsvraagstuk vanuit een helicopterview te benaderen. Als stevige, adviserende gesprekspartner kunnen wij de werkgever begeleiden bij aanpassing van de processen binnen de organisatie rondom verzuim en re-integratie. Met behulp van een stappenplan streven we naar een gezondere organisatie met blije werknemers die samenwerken en weinig tot niet verzuimen.

Een traject op maat voor iedere unieke organisatie met een gezonde handelsgeest.

 

Hoe pakken wij dit aan?

 

Wij kunnen je adviseren bij de meest complexe vraagstukken.

Je kunt bij ons terecht met alle vragen over verzuimgerelateerde zaken. Er staat een vast team ervaren arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, mediators, casemanagers en juridische adviseurs voor je klaar. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Altijd met een persoonlijke touch en volledige aandacht voor jouw verhaal.

 

Benieuwd wat we voor jou als werkgever of werknemer kunnen betekenen? We vertellen het je graag!

MW_LOGO_10jaar_Wit_WEB.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim