Begeleiding kort en lang verzuim

Helaas is iedereen weleens ziek. En in sommige gevallen duurt dit langer dan gemiddeld. Wanneer dit het geval is, krijgen werkgever en werknemer gezamenlijk te maken met de ‘Wet verbetering poortwachter’.

De verplichtingen die hieruit voortkomen zijn niet altijd even duidelijk maar luisteren wel heel nauw. Wist je bijvoorbeeld dat bepaalde regels al vanaf week 1 gelden? Direct aan de slag dus! Maatwerk Arbeidsadvies heeft alle deskundigheid in huis om zowel werkgever als werknemer zo goed mogelijk te begeleiden van begin tot eind.


Hoe pakken wij dit aan?


Wij kunnen helpen door op het juiste moment, de juiste interventie aan te reiken. We geven advies wanneer dit nodig is. Wij beschikken over goede ondersteunende software en werken nauw samen met experts zoals bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met als uiteindelijk doel een duurzame inzetbaarheid van alle werknemers. Fijn voor werkgever én werknemer!


Intensieve, persoonlijke begeleiding en op maat gekozen assessments. Samen actief op zoek naar geschikt werk en hulp waar nodig bij het solliciteren. Is er extra deskundigheid nodig tijdens het traject? Geen probleem. Er staat een team ervaren deskundigen klaar om het gestelde doel te bereiken!

Meer weten over kort- en langdurig ziekteverzuim. En hoe een re-integratieproces eruit kan zien?

MW_LOGO_10jaar_Wit_WEB.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim