Coaching

Sta je voor een uitdaging en je wilt je daarop voorbereiden? Ben je toe aan een verandering in je ontwikkeling en je persoonlijke prestaties? Wil je je (werk)prestaties verbeteren? Of loop je steeds tegen situaties aan waarin je niet weet hoe je daarmee moet omgaan?

Coaching is een persoonlijk ontwikkelproces dat je kan inzetten ter bevordering van duurzame veranderingen die voor jou wenselijk zijn.


Bij Maatwerk Arbeidsadvies kan je terecht voor de volgende vormen van coaching:COACHING OP COMPETENTIES

Sta je voor een uitdaging en je wilt je daarop voorbereiden? Ben je toe aan een verandering in je ontwikkeling en je persoonlijke prestaties? Wil je je (werk)prestaties verbeteren? Of loop je steeds tegen situaties aan waarin je niet weet hoe je daarmee moet omgaan? Dan kan coaching je misschien helpen.

Door middel van coaching wordt een persoonlijk ontwikkelproces in werking gezet dat je kan inzetten ter bevordering van duurzame veranderingen die voor jou wenselijk zijn.

Voorbeelden zijn assertiever zijn, meer zelfvertrouwen hebben, besluitvaardiger zijn, effectiever communiceren, perfectionisme loslaten of meer balans ervaren.

Een coachtraject starten we altijd met een kennismakingsgesprek waarin je samen met de coach je coachvraag formuleert. Aan de hand daarvan zal een aantal gesprekken volgen waarin je met je coachvraag aan de slag gaat.LOOPBAANCOACHING

Als je problemen in je werk ervaart, niet meer weet of je het juiste beroep gekozen hebt of het gevoel hebt meer uit je werkzam e leven te willen halen, kan loopbaancoaching helpend zijn. Samen met onze coach ga je op zoek naar wat jou uitdaagt in het leven, wat je energie geeft, wat bij jouw waarden past en wat jouw talenten en competenties zijn. Al deze informatie draagt bij aan de keuze die jij voor je toekomst gaat maken en hoe je dat gaat bereiken. Op deze manier word je op weg geholpen naar passend werk.CONFLICTCOACHING

Iedereen ervaart op zijn tijd conflict. En iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. De een effectiever dan de ander. Soms lukt het niet om er de goede weg in te vinden en krijg jij (en anderen) daar last van. Met conflictcoaching ga je onderzoeken wat jouw conflictstijl is en hoe je die effectief toepast. Je leert hoe te communiceren wanneer meningen en standpunten lijken af te wijken en om een spannend gesprek op een ontspannen manier te voeren. Met deze tools zal een conflict minder snel uitmonden in een situatie die niet meer te herstellen is.

MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim