Spoor 2 begeleiding

Maatwerk Arbeidsadvies adviseert en begeleidt werkgevers en hun werknemers in diverse complexe arbeidszaken.

Een van onze diensten is de begeleiding van het Spoor 2 traject. Wij hebben een aanpak ontwikkeld die zowel de opdrachtgever als de werknemer optimaal bedient en waarmee we kunnen stellen dat wij daarmee aan alle eisen die de Wet verbetering Poortwachter aan de werkgever stelt, voldoen.

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door de persoonlijke aanpak. Per werknemer kijken we wat nodig is en wat bij deze werknemer past. Onze werkwijze is informeel en tegelijkertijd verliezen we de kwaliteit en professionaliteit niet uit het oog. Zo hebben wij goed opgeleide re-integratiecoaches, loopbaanassessoren en jobhunters in dienst en werken wij met gedegen automatiseringssystemen.

Dankzij deze systemen zijn wij alert op alle verplichte stappen binnen de Wet verbetering Poortwachter en kan de opdrachtgever over onze schouder meekijken. Zo kan hij al onze handelingen nauwlettend volgen en is hij volledig op de hoogte van de voortgang van het traject. Ook zorgen we voor duidelijke, overzichtelijke rapportages gedurende het traject. Wanneer een werknemer bijvoorbeeld onvoldoende meewerkt aan de re-integratie, zal dit onmiddellijk worden teruggekoppeld aan de werkgever zodat die daarop maatregelen kan nemen.

De begeleiding van een Spoor-2 traject is maatwerk. Wij stemmen na de intake af welke modules in onze ogen nodig zijn voor de beste begeleiding.

MW_LOGO_10jaar_Wit_WEB.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim