Image-empty-state.png

Aura Opgelder

HRM-Consultant

'Volg je passie!'

1 oktober 2020 ben ik gestart als HR-Consultant bij Maatwerk Arbeidsadvies.
Ik sta voor betrokkenheid, duidelijkheid en oplossingsgericht. En deze kernwaarden vind ik terug binnen Maatwerk, zowel intern als in onze service naar onze klanten toe.

Via een omweg ben ik de HR gerold. In 2007 heb ik mijn bachelor International Hospitality Management behaald en na een aantal jaar in de hospitality heb ik een deeltijd studie in HRM gedaan. Tijdens mijn werkjaren als HR Professional heb ik mijn kennis met verschillende opleidingen in HR aangevuld.
Mijn speerpunten zijn: basis neer zetten van een HR afdeling, HR beleid en arbeidsrecht.

Als HR professional wil ik graag samen met de werkgever ervoor zorgen dat medewerkers goed op hun plek zitten en het beste uit zich zelf kunnen halen. Ik ben ervan overtuigd dat je met gedreven medewerkers grote stappen kunt maken als organisatie.
Om de gedrevenheid bij de medewerkers te vergroten en te behouden is het belangrijk dat een werkgever kijkt naar de employee journey binnen de organisatie. En dit is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk dat HR samen met het MT of de directie aan tafel zit en betrokken is bij (een deel) van de bedrijfsvoering. Samen kunnen HR en het MT veel bereiken.

MW_LOGO_STAAND.png