José de Jong-Bonfrer

Medisch Adviseur

"Hoe leuk is het om weer wat te werken, niet omdat het moet, maar omdat je het leuk vindt om deel uit te maken van een team van gedreven, enthousiaste en happy medewerkers?"

Sinds 1 april 2020 ben ik tot het Maatwerk team toegetreden als medisch adviseur. Ik ken Maatwerk Arbeidsadvies al vanaf de beginfase in 2010. Ik was net voor mijzelf begonnen als zelfstandig bedrijfsarts toen ik een mooi en aansprekend artikel las over Maatwerk. Enige tijd later werd Maatwerk mijn klant.

Begin 2018 was ik gestopt met mijn bedrijf om van een vervroegd pensioen te gaan genieten en voor mijn beide ouders te zorgen. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Nu assisteer ik onder andere Sanne, de arbeidsjurist, met de beoordeling van medische stukken in beroep-en bezwaarprocedures. Medische argumentatie is in deze procedures een essentieel onderdeel en kan het verschil maken!

Hoe leuk is het om weer wat te werken, niet omdat het moet, maar omdat je het leuk vindt om deel uit te maken van een team van gedreven, enthousiaste en happy medewerkers?
Werken maakt mensen trouwens over het algemeen gelukkiger. Het is goed om dat altijd in gedachten te houden.

Klanten en collega’s omschrijven mij als integer, betrouwbaar, betrokken, laag-drempelig, pro-actief, gedreven en enthousiast, in staat tot heldere communicatie en in staat om vanuit de klant te denken.
Ik verwacht dat ik mij met mijn vergaarde kennis en mijn kwaliteiten als een vis in het water zal voelen in het Maatwerk team.

MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim