Maarten Dirks

Directeur Operations & Innovatie

“Soms kan het anders, soms moet het zelfs anders.”

Steeds ontwikkelen. Dat vind ik belangrijk. .Aan de ene kant de ontwikkeling en verbetering van processen, maar veel dieper nog, de ontwikkeling van de mensen. In veel gevallen zijn de mensen blijvend, en de processen komen en gaan.

Ontwikkeling is belangrijk, voor mezelf, maar ook binnen Maatwerk Arbeidsadvies en voor onze klanten

Voor mezelf vul ik “ontwikkeling” in met bewuste intervisie met mensen wiens mening ik aanneem en de reflectie die daar bij hoort. Dat doet soms pijn, maar dat accepteer ik dan.

Voor Maatwerk Arbeidsadvies vullen we het ontwikkelen in met regelmatige heroriëntatie op onze waarden en onze missie en of de diensten die we leveren voor onze klanten en de manier waarop we dat doen misschien anders moet., gezien onze waarden en missie.

Maatwerk Arbeidsadvies is gegroeid in de afgelopen jaren waarbij er naast de diensten rond “complex verzuim” nieuwe diensten rondom “Talent en ontwikkeling” en “HRM-advies en -projecten” ontwikkeld zijn.. Steeds vanuit de basiswaarden: Betrokken, Oplossingsgericht en Vakkundig.

Voor de klanten doen we het ook. Ontwikkeling en veranderingen realiseren. Naast mijn interne werk voor Maatwerk Arbeidsadvies, begeleid ik klanten bij strategische verandering met een grote HRM-component. Of bij HRM projecten met een grote strategische component.

MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim