Tamara Boot

Directeur, (team)coach, MfN-registermediator

“Waarom doet iemand zoals hij doet? Dat is een vraag die mij enorm boeit. Vanuit die nieuwsgierige houding werk ik. Altijd met de overtuiging dat iedereen als autonoom persoon zijn of haar keuzes mag maken. Dit helpt mij in mijn werk als (team)coach en arbeidsmediator, maar ook in mijn rol als algemeen directeur bij Maatwerk Arbeidsadvies”.

Sinds de oprichting in 2010 ben ik betrokken bij Maatwerk Arbeidsadvies. Eerst als verzuimcoördinator en inmiddels jaren en opleidingen verder als MfN-register arbeidsmediator, (team)coach en stress- en burn-outcoach. Sinds december 2020 sta ik, samen met Gert-Jan de Groot, als algemeen directeur aan het roer van Maatwerk Arbeidsadvies.

Werken met mensen die op welke manier dan ook vastlopen in hun werk is wat mij boeit. Of het nu om persoonlijke ontwikkeling gaat, conflict of een verandertraject binnen een organisatie. Mijn drijfveer is mensen weer happy te zien in hun werk en dat samenwerkingen weer soepel lopen. Dat is ook mijn rol als Algemeen Directeur bij Maatwerk Arbeidsadvies. Zorgen dat intern de boel op rolletjes loopt en dat onze medewerkers blij zijn.

Hiervoor heb ik inmiddels een goed gevulde rugzak waar ik uit kan putten. Ik ben (naast moeder van 2 prachtige kinderen) MfN-registermediator met als specialisatie Arbeid, als coach aangesloten bij de NOBCO, Deep Democracy facilitator (level 4) en gecertificeerd Stress- en Burn-outcoach.

MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim