Image-empty-state.png

Veerle van der Plas

HRM-Consultant

'Blijf jezelf uitdagen!'

1 september 2020 ben ik gestart als HRM-Consultant bij Maatwerk Arbeidsadvies. Als jonge HR-professional wil ik mijzelf graag verder ontwikkelen. Ontwikkeling van mensen is waar Maatwerk Arbeidsadvies goed in is. Gelukkig aan het werk zijn, dat is waar zowel Maatwerk Arbeidsadvies als ik voor staan. Door mijn doorzettingsvermogen, flexibiliteit en enthousiasme in te zetten kan ik dat creëren.

In 2017 heb ik mijn HBO-studie HRM afgerond aan de Hogeschool Leiden. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan als HR-adviseur. Hier heb ik ervaring opgedaan in het brede vak van HR. Mijn speerpunten zijn: het verbinden van werkgever & werknemer, opzetten van basiselementen van de HR-afdeling en arbeidsverzuim.

Als HR-professional speel je een belangrijke rol in het uitdragen van de waarden van een organisatie, en kan je een vertaalslag maken naar het personeel. Door juist in gesprek te blijven met werknemer en werkgever, maakt HR het verschil. De verschillende behoeftes bij elkaar brengen en zorgen dat alles in balans blijft is waar het om draait. Ik ben ervan overtuigd dat op die manier zowel de organisatie als de werknemer groeit.

MW_LOGO_STAAND.png