Home Actueel "Help, een mede­werker"

“Help, een mede­werker”

Een ingezonden stukje van Jaap van Beelen van Stichting Gezinshuis Alas. Deze stichting vangt ouders met kinderen op die wat hulp nodig hebben om hun leven als jong gezin op de rit te krijgen.

"Ruim een jaar geleden kwam onze eerste medewerker in dienst. Een nieuw hoofdstuk bij ons ondernemerschap. Een fijne klik en verbreding van kennis in ons gezinshuis. Met extra energie aan de slag en echt zin in om een goede werkgever te zijn. Daarnaast even bellen met oud-collega’s wat er ‘formeel’ geregeld moet worden bij werkgeverschap. Nou, dat was nogal wat…

En toen kwam Tamara Boot van Maatwerk Arbeidsadvies om de hoek. Wat een energie en bevlogenheid! Zij wilden ons graag kosteloos ondersteunen en ons als startende werkgevers volledig ontzorgen op HR en verzuimgebied. Alles wat we als werkgever nodig hebben onder 1 dak, van bedrijfsarts tot arbeidsjurist en HR-consultants. Een bedrijf met energie die echt voor het werkplezier gaat! Dat is juist wat bij ons past. Inmiddels is er een tweede medewerker die Team Alas komt versterken. Samen werken we aan goede zorg voor kinderen en jonge gezinnen.

Het is dan ook tijd voor een vrolijk bloemetje voor Tamara Boot en Maxine van Berkel van Maatwerk. Een bloemetje als dank voor jullie WerkEnergiek!"