Home Actueel Safety first!

Safety first!

Vakantie is natuurlijk een heerlijk onderwerp om in weg te dromen. Maar voordat je dat gaat doen, willen wij je heel graag informeren over iets waar we heel trots op zijn!

In de afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om heel Maatwerk te certificeren. Niet om schildjes aan de muur te sparen, maar om door een onafhankelijke partij bevestigd te krijgen dat we goed bezig zijn.

En dat is gelukt! In mei waren de laatste auditrondes en die hebben we glansrijk doorstaan. "Voor een initiële audit vertoont het ISMS (Information Security Management System) al een goed volwassenheidsniveau", aldus de auditor. Daar zijn we ontzettend trots op natuurlijk.

We zijn nu ISO9001, ISO27001 én NEN7510 gecertificeerd. Onze arbodienst was vorig jaar al RCA-gecertificeerd. Dat betekent dat Maatwerk voldoet aan de internationale normen die gesteld zijn aan kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging en daar ook fulltime aandacht voor heeft. Dat maakt dat wij op hoog niveau acteren en ook continu bezig zijn met evalueren en verbeteren. Om onze klanten de kwaliteit te blijven leveren die zij van ons gewend zijn en beter. Maar ook dat alle (vertrouwelijke) informatie die bij Maatwerk omgaat te allen tijde vertrouwelijk, integer en beschikbaar is. Dat is waar wij voor staan en waar we middels deze mooie certificaten voor beloond zijn door een onafhankelijke partij.