Home Actueel Stilstand is achteruit­gang

Stilstand is achteruit­gang

Dat het wat stilletjes is geweest afgelopen periode is niet zonder reden. Wij zijn trots om aan te kondigen dat een aantal collega's onlangs voor hun inspanningen zijn beloond met hun diploma. We vinden het belangrijk dat we een team hebben dat zich blijft ontwikkelen en groeien, zowel individueel als collectief. Stilstand is immers achteruitgang en dat past niet in ons vocabulaire. De volgende collega's zijn zelfs alweer gestart met een opleiding! We kijken uit naar de toekomst en de verdere groei van onze organisatie samen met onze getalenteerde medewerkers.

Petra en Gert-Jan hebben hun diploma als Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) behaald.

Als Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid adviseer je organisaties over het verbeteren van arbeidsomstandigheden, het verminderen van werkgerelateerde stress en het implementeren van veiligheidsmaatregelen. Hierbij houd je rekening met wet- en regelgeving en met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Door hun expertise kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun werknemers gezond en gemotiveerd blijven, en kunnen ze hun concurrentiepositie versterken door het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. Als register risico adviseur duurzame inzetbaarheid draag je dus bij aan het succes en de groei van organisaties, en aan het WerkEnergiek en welzijn van hun werknemers.

Tamara, Joery, Gert-Jan en Maxine hebben hun diploma als Register Adviseur Amplitie in ontvangst mogen nemen.

Als Register Adviseur Amplitie help je organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om het beste in hun werknemers naar boven te halen.

Amplitie staat voor het vergroten van positieve aspecten en mogelijkheden binnen organisaties. Als Adviseur Amplitie help je organisaties om het beste in hun medewerkers naar boven te halen en te zorgen dat medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen. Dit doen zij bijvoorbeeld door het uitlichten van sterke punten en het creëren van een werkomgeving waarin deze punten tot hun recht komen. Door als organisatie aan de slag te gaan met Amplitie, kunnen zij hun concurrentiepositie verbeteren en groeien.

Wil je meer weten over Amplitie of Duurzame inzetbaarheid of ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op.