Home Actueel The sky is the limit

The sky is the limit

Vorig jaar hebben wij, zoals velen zullen weten, onze Arbodienst opgericht. In een recordtempo hebben wij voor dit deel van Maatwerk de RCA (Regeling Certificatie Arbodiensten) en de ISO9001 weten te behalen. Monnikenwerk was het, maar binnen 3 maanden slaagden wij glansrijk voor de audits. Maar naast het Arbocertificaat, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is, leverde het ons veel meer op.

In 2010 richtten wij Maatwerk op. Computer op schoot, zelf een website gebouwd en alles naar eer en geweten doen zoals wij dachten dat goed was. En toen kwam ons eerste personeelslid. Die moest 2 jaar op haar arbeidsovereenkomst wachten. Zaken waren niet geregeld en we geloofden iedereen op zijn of haar blauwe ogen. Dat bracht veel, maar kostte misschien nog meer.
 
Van lieverlee groeide Maatwerk tot een serieuze organisatie met stuk voor stuk professionals aan boord. En natuurlijk professionaliseerde de organisatie zelf ook steeds verder. De echte groei hierin werd echter gerealiseerd door ons te laten certificeren. Alles wat wij doen, elk proces, elk document, werkelijk alles is nu omschreven. Iedereen die bij Maatwerk werkt, weet van de hoed en de rand. En dat voelt goed. Het fundament ligt er. Er kan een heel huis op gebouwd worden.
 
En dat smaakt naar meer. Want zoals gezegd, nog maar een deel van Maatwerk is gecertificeerd. De tak Arbeidsadvies nog niet. Inderdaad, NOG niet. We zijn op dit moment druk met maarliefst 7 certificaties. Naast de hercertificeringen van de Arbodienst zal heel Maatwerk ISO9001, ISO27001 en NEN7510 worden gecertificeerd.
 
Niet alleen is nu alles omschreven omtrent kwaliteit en privacy. Maar ook de informatiebeveiliging wordt naar het hoogste niveau getrokken. Hiermee is gewaarborgd dat wij op een veilige en verantwoorde manier omgaan met jouw gegevens. En nog een pluspunt; omdat we straks ook NEN7510 gecertificeerd zijn, mogen we ook voor zorginstellingen werken. Hoe mooi is dat?!
 
Nog even de schouders eronder. De interne audit hebben we achter de rug. In maart en mei volgen de externe audits. Spannend, maar leuk en vooral goed om te doen! En op het fundament dat er dan ligt, kunnen we een heuse wolkenkrabber bouwen. Niets staat ons dan meer in de weg tot grote hoogten te stijgen. The sky is the limit!