Home Actueel Vacature: Bedrijfsarts met hart voor de mens en de zaak (24 uur)

Vacature: Bedrijfsarts met hart voor de mens en de zaak (24 uur)

Een bedrijfsarts bij Maatwerk Arbeidsadvies is niet zomaar een bedrijfsarts. Wij zijn namelijk sterk van mening dat je de bedrijfsarts zo weinig mogelijk moet inzetten voor eindeloze spreekuren. Wij verkopen WerkEnergiek en voorkomen daarmee dat mensen uitvallen. De bedrijfsarts die bij ons werkt denkt mee en adviseert hoe de werknemer zo happy en gezond mogelijk te houden. Maar áls iemand uitvalt, moet hij ook de beste zorg en het best passende advies krijgen. Je biedt een luisterend oor, geeft helder advies en doet je uiterste best de cliënt met een goed gevoel naar huis te sturen. Maar nooit zonder het belang van de werkgever uit het oog te verliezen. Laveren tussen jouw medische kennis en de onverbiddelijke wet. Om daar vervolgens het beste advies uit te geven.

Ben jij op zoek naar een professionele organisatie die heel anders naar verzuim kijkt dan de traditionele arbodiensten? Dan is Maatwerk Arbeidsadvies beslist de ideale werkplek voor jou!
 

Voor welke taken kom jij met energie naar het werk?

 • De arbowetgeving kent voor jou geen geheimen? Sterker nog: je kijkt verder dan de traditionele theorieën en bewandelt de nog niet gebaande paden.
 • Maar een goed gesprek tussen werknemer en werkgever is voor jou nog belangrijker.
 • Werkverzuim weet jij om te switchen naar werkenergie, dankzij jouw advies op maat.
 • Ook ondernemers kunnen op jouw deskundige advies rekenen.
 • Je laat niet los en gaat tot het gaatje, want ook in bezwaar- en beroepsprocedures breng jij je medische kennis in.
 • Je wilt graag jouw professionele bijdrage leveren om samen met je collega’s Nederland het meest WerkEnergieke land van de wereld te maken.


Voor welke energieke bedrijfsarts hebben wij een stoel vrij?

 • Je hebt je opleiding Bedrijfsgeneeskunde succesvol afgerond.
 • Je beschikt over een BIG-registratie.
 • Jouw enthousiasme is jouw grootste troef.
 • Ex-collega’s omschrijven jou als een oplossingsgericht persoon met een groot inlevingsvermogen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Waar zal jij je meteen thuis voelen?

Maatwerk Arbeidsadvies is een bedrijf met het hart op de juiste plek. Wij verkopen WerkEnergiek. Hier werken enkel mensenmensen. Je komt terecht in een jong en enthousiast team. “Happy people, happy profit” is onze overtuiging die we uitdragen in onze gecertificeerde arbodienst. Geen enkele werkdag zal dezelfde zijn. Dat beloven we. Naast variatie, kan je rekenen op waanzinnig leuke collega’s en een familiale werksfeer.

Wil je meer weten?

Maak dan een afspraak om op de koffie te komen. We ontvangen je graag in ons gezellige kantoor in Sassenheim!  Een curriculum vitae? Dat komt later wel, we vinden het veel belangrijker dat het klikt!

Je kunt ons bellen op 085-4898483 (vraag naar Tamara) of anders een e-mail sturen naar tamara@maatwerkarbeidsadvies.nl