Anti stress

In bepaalde werksituaties kun je te maken krijgen met veel drukte en stress. Hoe stressbestendig je jezelf ook vindt, een overdaad aan stress leidt onherroepelijk tot klachten. Dit kunnen geestelijke klachten zijn, maar ook lichamelijke klachten kunnen door stress worden veroorzaakt. Een burn-out is één van de bekendste gevolgen van teveel stress. Je lichaam trapt dan op de noodrem en dit kan grote gevolgen hebben voor je werk en privéleven. Met intensieve anti stress coaching kan het je lukken om stress te herkennen en sneller van een burn-out te genezen, om zo weer succesvol op het werk terug te keren.

Herken werkgerelateerde stress

Dat je tijdens je werkzaamheden te maken krijgt met stress, is niet uitzonderlijk. Wel als je voortdurend onder stressomstandigheden moet werken. Omdat je misschien al jaren in een bepaalde functie werkt, kan het zijn dat jij je hier zelf niet eens van bewust bent. Werkgerelateerde stress sluipt er langzaam in en je wordt dan door een burn-out overvallen. Daarom kan anti stress coaching zo belangrijk zijn. Je leert dan signalen van werkgerelateerde stress herkennen en hoe je hiermee moet omgaan. Krijg je dan beginnende klachten die wijzen op een burn-out, dan kun je tijdig ingrijpen en bijsturen. Tevens helpt anti stress coaching ook preventief om een eventuele burn-out te voorkomen.

Last van stress symptomen die werkgerelateerd zijn? Maatwerk Arbeidsadvies helpt je

Maatwerk Arbeidsadvies is de organisatie voor werknemers en werkgevers, die helpt bij stress symptomen die werkgerelateerd zijn. Onze coaching is er zoveel mogelijk op gericht om klachten van stress te verminderen en het liefste te voorkomen. Tijdens onze dienstverlening stellen wij de medewerker centraal en leveren daarom altijd maatwerk af. Ook als jij werkgerelateerde stress ervaart, dan pakken wij samen met jou en de werkgever de bron aan, zodat symptomen in de toekomst voorkomen worden. Hiervoor hebben wij een professioneel team die geen uitdaging uit de weg gaat. Onze coaching is dus meer dan symptoombestrijding, het is een investering in je toekomst.

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

MW_LOGO_STAAND.png