Wie zijn wij?

Happy people, happy profit

Maatwerk Arbeidsadvies is het kenniscentrum op het gebied van arbeid. Voor alle arbeidsgerelateerde zaken en vragen kun je bij ons terecht. Wij geloven in een positieve benadering. Elk mens en elke organisatie is uniek en zo is onze werkwijze ook. Ons team van specialisten is betrokken, vakkundig en werkt oplossingsgericht.  


Wij ondersteunen werkgevers en werknemers op een persoonlijke, flexibele manier. Precies zoals het bij de organisatie en de mensen past, echt ‘Maatwerk’. Samen werken wij aan leuker werken omdat wij geloven in Happy People Happy Profit!” 

 
 

Diensten

Kunnen we je helpen?

HRM no.png
TO no.png
AG no.png
 

Over ons

Maatwerk Arbeidsadvies

Vragen rondom arbeid, verzuim en re-integratie zijn complex. Maatwerk Arbeidsadvies ondersteunt werknemers en werkgevers door het hele land. Professioneel en persoonlijk, geen vraag is ons te gek. Wij streven naar een antwoord op maat. Ieder mens is anders, zo ook elk adviestraject. Onze diensten worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de werkgevers én werknemers. Het gemeenschappelijke doel is een gezonde organisatie. En wij zijn pas tevreden wanneer dat doel bereikt is.

Leuk(er) werken

Maatwerk Arbeidsadvies zet de mens centraal in alles wat we doen. Bij onze opdrachtgevers, maar ook in onze eigen organisatie. Wij geloven in een positieve benadering en een positieve houding. Wij houden spiegels voor. Samen maken wij ons sterk voor leuker werk(en).

Ieder mens is uniek en zo is onze werkwijze ook. Wij leveren maatwerk!

Missie

In alles wat we doen, zetten we de medewerker centraal. Bij onze opdrachtgevers, maar ook in onze eigen organisatie. Wij geloven in een positieve benadering en een positieve houding. Elk mens is anders. Niemand is hetzelfde. Wij houden spiegels voor. Samen maken wij ons sterk voor leuker werk(en).

Visie

Door ons echt in te leven in mens én materie, weten wij wegen te bewandelen die onbegaanbaar lijken. Door anders te kijken en anders te doen. Wij leveren maatwerk in arbeidstrajecten die renderen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor hun werknemers. We besparen geld en leveren geluk. Dit doen we door mee te denken op een professionele, oplossingsgerichte en vakkundige wijze.

Het team

Betrokken, oplossingsgericht en vakkundig

Wie er allemaal voor je klaar staan? Maak snel kennis met het Maatwerk team!
Sanne van der Voet
Arbeidsjurist
Gert-Jan de Groot
Directeur
Nicoline Herbrink
Casemanager
Maarten Dirks
Directeur Operations & Innovatie
Diana van Asten
Senior HRM-Consultant
Petra Derikx
Register Arbeidsdeskundige
Carl Bergman
ICT Manager
Tamara Boot
Directeur, (team)coach, MfN-registermediator
José de Jong-Bonfrer
Medisch Adviseur
Veerle van der Plas
HRM-Consultant
Aura Opgelder
HRM-Consultant
Gijs
Chief Happiness Officer
Show More
 
 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft ons geadviseerd bij het samenstellen van een functiehuis met de te beoordelen competenties en salarisschalen. Wij zijn als snelgroeiend bedrijf niet altijd even goed beschikbaar en ook niet altijd tijdens kantooruren. Daarin werd goed meegedacht en flexibel mee omgesprongen. Ook de cultuur van onze organisatie werd snel begrepen. Daarnaast werd er rekening gehouden met de bestaande situatie zodat de invoer van deze nieuwe regels eenvoudiger zou zijn. Het was voor mij op voorhand lastig in te schatten wat er nodig was en waar het project toe zou leiden, maar toen dat helder was, bleek het samenwerken en het advies goed aan te sluiten op de behoefte voor onze organisatie.

 

Actueel

 

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul onderstaand formulier in!
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim