Home Diensten Arbeidsadvies Medisch advies

Medisch advies: iedereen is uniek … zo behandelen we onze casussen ook

Wat als je het niet eens bent met de beoordeling van de bedrijfsarts? Of wat als je je niet kunt vinden in het oordeel van het UWV? Stopt het daar dan? En ga je de toekomst tegemoet met lood in je schoenen? Nee. Dan kan je nog altijd rekenen op het medisch advies van onze experts. Een flinke dosis empathie, kennis en ervaring doen de rest.

De voordelen

  • Altijd een second opinion
  • Analyse van complexe casussen
  • Geen zwart/wit-visie
  • Resultaten boeken waar jij je goed bij voelt
  • Een gezonde mix van empathie, kennis en ervaring

Soms is een casus veel complexer dan dat het op het eerste zicht misschien lijkt. Hier bekijken we je medisch dossier niet zwart-wit. Heb je begeleiding nodig? Dan geven we die. Onze bedrijfsarts geeft medisch advies. Vervolgens leggen we een medisch dossier aan om ervoor te zorgen dat de situatie grondig wordt onderzocht en op basis daarvan maken we een rapport. Ongetwijfeld boeken we samen het resultaat waar jij je het beste bij voelt. Ook heel wat advocatenkantoren rekenen op Maatwerk Arbeidsadvies voor deze dienst.

En als je als organisatie je werkplek wilt laten herinrichten, kunnen we medisch advies geven rond zaken als tilbelasting. Op plekken waar er veel repetitief werk wordt uitgevoerd, checken we of er kans is op slijtage en geven we deskundig en ergonomisch advies.
 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.