Home Diensten Interventies Loopbaanbegeleiding

Loopbaan­begeleiding van een professionele coach: iedereen weer blij!

Heb je er al eens bij stilgestaan wat je écht wilt? En vind je dat in je huidige loopbaan? Of is er werk aan de winkel? Zodra je als werknemer het gevoel hebt dat je niet langer voldoening krijgt uit je dagelijkse taken, heeft dat een sneeuwbaleffect. Je doet je werk niet meer naar behoren, je bent regelmatig afwezig, je shopt liever bij Zalando en je demotiveert je collega’s. Kortom, jij en je werkgever worden er niet gelukkiger van. In dat geval kan een loopbaanbegeleiding jou helpen.

De voordelen

  • Een match tussen persoonlijkheid en carrière
  • Respect voor waarden en drijfveren
  • Concrete oplossingen wanneer je medewerker in een impasse zit
  • Sneeuwbaleffect aan negatieve energie vermijden

Werkgeluk is iets moois. Zodra je iedere dag kan doen wat je graag doet, heb je zelfs niet eens het gevoel dat het werken is. Het voelt bijna als een hobby. Dan heb je niet alleen energie op de werkvloer, maar is je batterij ook nog vol als je naar huis rijdt en kan je nog leuke dingen doen voor jezelf. WerkEnergiek dus! Helaas is dat niet bij iedereen zo. Soms loop je vast. Je hebt een hekel aan je huidige job, maar je weet ook niet echt wat je wél wilt doen. Reken dan op een professionele loopbaancoach van Maatwerk Arbeidsadvies. Wij zorgen ervoor dat het laatste puzzelstukje past.

Samen op zoek naar wat je wél wilt. Zodat jij, als werknemer, je helemaal zult ontplooien en nieuwe talenten ontdekt. Maar, zodat ook jouw werkgever weer verder kan.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.