Home Diensten Mens & Organisatie Mens- & organisatie advies

M&O-consultancy die meegroeit met jouw bedrijf

"Team work makes the dream work". Een quote naar ons hart. Een ondernemer kan pas groeien als hij omringd wordt door de juiste medewerkers. Dat wil zeggen: met de nodige opleiding, ervaring en skills. Maar ook met de juiste motivatie, attitude en opstelling. Hoe meer schapen met vijf poten, hoe beter. Maar terwijl aanvankelijk jouw schoonmoeder nog de HR-administratie deed, is je bedrijf zo fors gegroeid dat je door de bomen het bos niet meer zit. En jouw schoonmoeder dus ook niet meer. Dan is het tijd om een professionele M&O-partner in te schakelen. M&O-Consultancy is geen overbodige luxe als je veel belang hecht aan mens en organisatie.

De voordelen

  • Een M&O-partner die meegroeit met jouw bedrijf
  • Ambitieuze plannen? Wij denken graag met je mee!
  • Geen enkele M&O-uitdaging is ons te groot
  • Alle mogelijke M&O-diensten onder één dak
  • Een langdurige samenwerking in relaxte sfeer

Herinner je je nog het moment waarop je – aarzelend – de eerste werknemer in dienst nam? Als controlefreak en ondernemer ongetwijfeld geen makkelijke stap. Want dat betekent ook een stukje loslaten en vertrouwen in de toekomst. Ondertussen werken er geen 3 en ook geen 7 medewerkers, maar heb je een groot team van enthousiastelingen. En dan is het niet meer zo’n eenvoudige klus om alle M&O-taken nog te managen.

Welke hulp in M&O je ook zoekt, we nemen je zorgen graag uit handen. Van functieomschrijvingen, tot ontwikkelgesprekken tot het (her)schrijven van een personeelshandboek en alles daartussen.
 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.