Home Diensten Training en ontwikkeling BrainFood Kennissessie

Genieten & Leren: het nuttige met het aangename combineren

Wij hebben zóveel kennis, dat het zonde is om dat niet te delen. En daarom verzorgen wij op regelmatige basis BrainFood Kennissessies. Want hoe leuk is het om uit de eerste hand waardevolle kennis te krijgen en ook nog eens heerlijk te eten, te drinken en te sparren met collega's uit het werkveld. En dat op ons kantoor in de trainingsruimte die alle benodigde faciliteiten biedt.

De voordelen

  • Je kennis blijft up-to-date
  • Leren in een relaxte sfeer
  • De beste specialisten brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Netwerken en sparren met collega's uit het werkveld
  • Genieten van een goed verzorgde ontbijt, lunch of borrel
  • Er even een (half) dagje uit en kennis vergaren

Hoe leuk is het om met een groep gelijkgestemden te leren van de specialisten die dagelijks met deze materie bezig zijn? En om daarna ook nog eens verwend te worden met een heerlijk ontijt, lunch of borrel. Ook wij genieten steeds weer van deze bijeenkomsten die keer op keer energie geven. De sfeer in de steeds weer wisselende groepen is goed, iedereen doet actief mee en iedereen staat in de modus van 'kennis slurpen'.

Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van M&O, arbeidsrecht, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Of ontdek wat jouw leiderschapsstijl is, hoe je een verzuimgesprek voert of hoe je het beste omgaat met conflicten. We vertellen je alle ins en outs en behandelen casussen uit onze dagelijkse praktijk. Zodat jij niet ook in de valkuil, waar iemand anders al eerder in is getrapt, stapt.

Wil je weten wanneer wij weer BrainFood Kennissessie organiseren? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.