Home Diensten Verzuimpreventie en -begeleiding

Voorkomen én genezen

De beste zorg en begeleiding. Dat moet in onze ogen een zieke werknemer krijgen. En dat bieden wij. Bedrijfsartsen en casemanagers met daarachter een batterij aan specialisten die met jou ervoor zorgen dat jouw zieke medewerker krijgt wat hij nodig heeft om weer duurzaam terug te keren op het werk.

Dat iemand ziek uitvalt is helaas niet altijd te voorkomen. Maar ziek worden door werk vaak wel. Daarom doen wij er alles aan de ziekmakende factoren op het werk zoveel mogelijk te elimineren. Dat begint bij een gedegen risico-inventarisatie en uitvoerige onderzoeken op het gebied van veiligheid, hygiëne en cultuur.

Het zijn de kleine hoekjes waar het gebeurt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar hoe zit dat in jouw organisatie? Ken jij alle hoekjes en zijn alle risico's jou bekend? 

Onze arbo-kerndeskundigen zijn specialist in het in kaart brengen van risico's, al zijn ze klein. En dan gaat het hierbij niet alleen om de machines, de voertuigen of het gebouw, maar ook zeker om de psychosociale arbeidsbelasting. Uitval door psychische klachten is immers nog altijd verzuimoorzaak nummer 1. Onze specialisten maken samen met jou een plan om jouw mensen zo gezond en vitaal mogelijk te houden en uitval van een medewerker zoveel mogelijk te voorkomen.

Je leest het goed; "zoveel mogelijk". Want ziek worden is helaas niet altijd te voorkomen. En daar bieden wij ook de beste zorg. Iemand die ziek is, is erbij gebaat weer zo snel als het lukt aan de slag te gaan. Wij trekken alles uit de kast om jouw werknemer goed en duurzaam te laten re-integreren en toekomstig verzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat anderen zeggen

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.