Home Diensten Verzuimpreventie en -begeleiding Arbeidshygiënisch advies

Een perfecte arbeids­hygiëne vermijdt doem­scenario’s

Overal worden we wel geconfronteerd met bacteriën, virussen, schimmels of parasieten. Maar op sommige werkplekken vind je ze net iets meer dan elders. Om een absolute gezondheid aan je medewerker te kunnen garanderen, moet je een perfecte arbeidshygiëne hebben. En wanneer heb je zo’n garantie? Als je groen licht hebt gekregen van de arbeidshygiënist. Arbeidshygiënisch advies op maat zorgt ervoor dat je ziekteverzuim drastisch kunt inperken.

De voordelen

  • Breng je werknemer niet in gevaar
  • Vermijd allergieën, infecties of vergiftiging
  • Orde op zaken rond administratieve verplichtingen
  • Ziekteverzuim drastisch inperken
  • Doemscenario’s vermijden

Hotels met zwembaden, schoonmaakbedrijven, schilderbedrijven, agrarische bedrijven, maneges, ziekenhuizen, labo’s, afvalverwerkingsbedrijven, waterzuiveringsintallaties, havenbedrijven … ze hebben er allemaal mee te maken: hygiëne. Een slechte arbeidshygiëne kan cruciale gevolgen hebben, zoals allergieën, infecties of zelfs vergiftiging. Vermijd doemscenario’s en gebrek aan vertrouwen en kies voor verzuimpreventie van een hoger niveau.

Hulp nodig bij het uitschrijven van een protocol na een prikincident met een naald? Of weet je geen raad met de bestickering van producten? Ook dan kan je terecht bij Maatwerk Arbeidsadvies. Indien nodig kijken onze bedrijfsarts, arbeids- en organisatiedeskundige of veiligheidsdeskundige mee.
 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.