Onze bedrijfsarts geeft jou weer levens­energie

Eigenlijk is het nooit echt leuk als je wordt doorverwezen naar een bedrijfsarts of arboarts. Maar we kunnen je meteen geruststellen. Onze bedrijfsarts is een echte mensenmens. Iemand die luistert naar jouw verhaal, met medeleven én met kennis van zaken. Want onze bedrijfsarts wil eigenlijk hetzelfde als jij: jou weer happy maken!

De voordelen

  • Een andere manier van verzuim aanpakken
  • Geen traditionele arbodienst, maar advies op maat
  • Heldere en leesbare terugkoppelingen waar je wat mee kan
  • Grondige kennis van Wet Verbetering Poortwachter
  • Werkverzuim omswitchen naar werkenergie
  • Focus op groei van werkgever en werknemer

Als ondernemer wil je ongetwijfeld maar één ding: een heel team aan WerkEnergieke mensen die elke dag het onderste uit de kan halen om het beste er uit te halen. Tevreden klanten en bereikte resultaten geven niet alleen voldoening aan de medewerkers, maar ook aan de leidinggevende. Hierbij kan een bedrijfsarts of arboarts een cruciale rol spelen.

Stilzitten is geen optie voor Maatwerk Arbeidsadvies. Daarom zoeken we altijd naar de beste oplossing. Hoe kunnen we jouw medewerker het snelst verder helpen? En hoe kunnen we het medisch welzijn van jouw personeel garanderen? Niet iedere 6 weken onnodige spreekuren, maar een traject op maat. Geen vage terugkoppelingen, maar advies waar je iets mee kan. Boeken we al concrete resultaten met het behandeltraject of moeten we een andere weg inslaan? Kortom, levensenergie begint hier!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.