Speel niet met vuur, schakel op tijd een veiligheids­kundige in!

Het is altijd fijn als het laatste stukje van de puzzel past om een mooi geheel te vormen. Maar bij de moeilijkste puzzels (lees: complexere zaken) komt er vaak een veiligheidskundige meepuzzelen. Want hoe veilig is jouw werkplek eigenlijk? Kan jij de absolute veiligheid van jouw werknemers garanderen? En voldoe jij volledig aan de eisen van de strenge arbowet? Durf jij je hand hiervoor in het vuur steken of wordt de grond eerder een beetje te warm onder je voeten?

De voordelen

  • Altijd op orde met de strenge arbowetgeving
  • Risico-analyse
  • Gemoedsrust
  • Absolute veiligheid voor je medewerkers
  • Geen worstcasescenario’s of drama’s

De wetgeving rond veiligheid is complexer dan je denkt. Om addertjes onder het gras te vermijden, is veiligheidskundig advies soms een absolute must. Zo spelen veiligheidskundigen een cruciale rol bij de bouw van nieuwe, ambitieuze projecten, onderhoudswerkzaamheden aan grote machines, technische installaties, industriële werkomgevingen en het havengebied. Een arbeider beschermen gaat verder dan het advies om een veiligheidshelm op te zetten.

Voorkom worstcasescenario’s waarbij je een bedrijfsongevel op je geweten hebt, door een gebrek aan veiligheid. Vermijd dat jouw werknemer gewond is geraakt op het werk. Safety first! Kies voor gemoedsrust, dankzij Maatwerk Arbeidsadvies. Ook bij de opmaak van een RI&E kan je op ons veiligheidskundig advies rekenen. We helpen je met alle plezier om de absolute veiligheid van je personeel te garanderen. Tenslotte hebben we al voor hetere vuren gestaan!

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.