Voorkomen is beter dan genezen

Mensen kunnen helaas ziek worden, daar kunnen we niet omheen en dat moeten we serieus nemen. Maar ziek worden van je werk is in onze ogen 'not done'! Daarom doen wij ons uiterste best dat in jouw organisatie te voorkomen. En niet alleen door de werkplek veilig te maken, maar vooral ook door de cultuur en werksfeer te onderzoeken en aan te pakken. 

De voordelen

  • Ongelukken op het werk voorkomen
  • Al je bedrijfsrisico's in kaart
  • Een RI&E die aan alle kanten klopt
  • De werkcultuur onder de loep nemen
  • Analyse maken van de feelgoodfactor binnen jouw bedrijf
  • Volledige rapportage met advies op maat

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Niet alleen thuis, maar zeker ook op het werk. Een gammele trap, verontreinigde lucht of ondeugdelijke machines. Het kan zomaar gebeuren dat jouw medewerker hierdoor iets overkomt en voor langere tijd uitvalt.

Wat niet over het hoofd gezien mag worden is de psychosociale arbeidsbelasting waardoor iemand kan uitvallen. Hoe is de cultuur en is er aandacht voor vitaliteit?

Maatwerk plakt niet alleen de pleister, wij voorkomen ook dat jouw medewerker een zere knie heeft. Daarvoor hebben wij alle expertise in huis. Ons team van arbo-kerndeskundigen staat klaar om in jouw organisatie te onderzoeken wat je aan preventie kunt doen en levert je een rapport op waar jij mee aan de slag kan. En ook dat hoef je niet alleen te doen, onze consultants helpen je graag bij het uitvoeren van de aanbevelingen.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.