Home Over ons Aura Opgelder

Aura Opgelder

HR-consultant

“Chocolade … ja-aah! Tony Chocolonely (met zeezout of puur), M&M’s (de gele!), paaseitjes, brownies, … maakt mij niet uit. Je mag er me zelfs ’s nachts voor wakker maken.”

Zodra een werknemer op z’n plek zit, kan er iets moois ontstaan. Alleen met passie voor je job haal je het beste uit jezelf. Daar ben ik absoluut van overtuigd. Medewerkers die gedreven zijn creëren geniale dingen en dat betekent ook dat je kan groeien als organisatie. Kortom, daar wordt jouw bedrijf alleen maar beter van. Uiteraard moet je je medewerkers wel gemotiveerd houden. Daarom is het belangrijk dat HR en het management de handen in elkaar slaan en nauw samenwerken.

Human resources is een boeiende wereld die voortdurend in beweging blijft. Daarom is het belangrijk om als ondernemer de vinger aan de pols te houden. De passie die ik zie bij gelukkige werknemers heb ik zelf ook. Zeker als ik een stevige basis kan neerzetten op een hele HR-afdeling. Een volledig HR-beleid uitwerken en arbeidsrecht analyseren? Ja, daar krijg ik energie van. Hou je van betrokkenheid, duidelijkheid en oplossingsgerichtheid? Dan zal ik je ongetwijfeld verrassen.