Home Over ons Gemma van Steekelen­burg

Gemma van Steekelen­burg

Spelletjes spelen met mijn kids is wat ik het leukste vind. Bij voorkeur '7 wonders' of 'Kolonisten van Catan’. Ik bak er niks van maar het is vooral gezellig. 

Jammer dat nu ze studeren en ze hier minder tijd voor willen maken. Dan ben ik ineens degene die zeurt over: "Zullen we een spel spelen?"

Doen wat energie geeft, daar hou ik van! Mensen meenemen in de balans tussen hoofd, hart en handen, hierin vraag- en systeemgericht coachen en trainen brengt mij dat. Inzicht in het feit dat harde en zachte vaardigheden in werk en privé verweven zijn en ons op allerlei manieren beïnvloeden ook. Ik heb zelf ruimschoots mogen ervaren wat energievreters en -gevers zijn. Middels harde en zachte skills, materialen en methoden laat ik mijn coachees ervaren hoe dit werkt. Systemisch werk, Deep Democracy, Action Learning, Rake Vragen, Communicatiestijlen, TMA, Paardencoaching; In mijn  goed gevulde rugzak zit altijd dat wat nodig is.

Ik ben een gedegen systeemdenker die diverse praktische persoonlijke ontwikkeltrajecten heeft ontwikkeld. In een traject gaan we aan de slag met het gehele systeem; wat er boven én onder water zit, binnen en buiten beweegt, dichtbij staat en verder weg ligt. Zo gaat het o.a. over waardevrij handelen, open communicatielijnen en roldiversiteit, verborgen symptomen en patronen. Deelnemers vinden mijn gedrevenheid en passie voor de zachte kant van samenwerken zeer aanstekelijk werken. Mijn metaforische verhalen openen onbewuste deuren die anders gesloten blijven.

Als zelfstandig coach en trainer heb ik een mooie samenwerking met Maatwerk Arbeidsadvies. Als het nodig is, sta ik voor hen en hun klanten klaar. Waar nodig, werk ik graag samen met andere professionals van Maatwerk Arbeidsadvies of daarbuiten. Daarvoor staan er rondom mij een groep gedegen coaches, trainers, therapeuten en andere experts, waar ik heel graag mee samenwerk of naar doorverwijs. Samen staan we sterker en komen we verder.

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates