Home Over ons Joery van der Post

Joery van der Post

(Team)coach, Register Adviseur Amplitie

"BBQ All day, Every day! Of het nou zomer of winter is, voor BBQ’en ben ik altijd te porren. Geef mij een goed stuk vlees en ik maak er een mooi gerecht van! Vervolgens smikkelen, smullen en afsluiten met Marshmallows!"

Door mijn jaren ervaring in het coachingsvak, met zeer verschillende leeftijdsgroepen, heb ik veel kennis op mogen doen. Toch blijft elk mens anders en elk traject dus ook anders. En dat is precies waar ik energie uit haal. Elk traject weer opnieuw samen leren en zien waar het heen gaat. Als (Team)Coach ben ik er voor jou! Ik ga graag samen het open gesprek aan om erachter te komen wat jouw energiebronnen zijn. En hoe deze in het zicht te blijven houden tijdens jouw werk.

Ik ben iemand die je graag uitdaagt om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf. Wie ben ik, wat wil ik, waar sta ik voor en waar krijg ik energie van? Belangrijke vraagstukken die denk ik voor iedereen ergens in zijn/haar leven aan bod komen. Ik ga graag met jou mee op deze zoektocht. Ik schuw daarin niet om je te spiegelen op het gedrag dat je laat zien of hebt laten zien. Dat klinkt misschien wat direct, maar ik geloof en beloof dat het een meerwaarde is in jouw zoektocht. Zeg nou zelf, wie is er niet nieuwsgierig naar de beste versie van zichzelf?