Home Over ons Kilian van der Salm

Kilian van der Salm

Arbeidsjurist

“Mamma Mia! De film. Daar wordt een mens toch instant vrolijk van? Al kan ik ook wel genieten van Chateau Meiland of de muziek van Katy Perry. Heerlijk!”

Voor mijn studie Arbeidsrecht heb ik stage gelopen bij Maatwerk Arbeidsadvies. Ik viel meteen in een warm bad. Wat een topomgeving om in te werken: enthousiaste collega’s en een persoonlijke aanpak. Bovendien was het werk dat ik mocht doen ook gewoon leuk. Toen ze me een baan aanboden, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb volmondig “ja” gezegd! Voordat ik de vervolgstudie Arbeidsrecht koos, heb ik Rechtsgeleerdheid gestudeerd. Een bewuste keuze.

Waarom? Arbeid heeft altijd impact op iemands leven. Werk kan je leven mooier maken of net ondraaglijker. En dan moet je er iets aan doen. Werk is immers niet alleen een bron van inkomsten, maar ook een bron aan levensenergie. Zo kiezen er heel wat mensen voor om aan de slag te blijven op een AOW-gerechtigde leeftijd. En die werkenergie krijg ik hier ook. Heb jij een probleem waarin ik mij kan vastbijten en analyseren, zodat ik jou advies op maat kan geven? Kom maar op!

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates