Home Over ons Marie-José Luttik

Marie-José Luttik

Bedrijfspsycholoog

“Met een heerlijk glas witte wijn, onder een dekentje naar The Bold and the Beautiful kijken. Omdat ik mij dagelijks 100% inzet, voel ik me nooit schuldig als ik eventjes lekker niks doe.”

Als geregistreerd Arbeids- en organisatiepsycholoog NIP vind ik het een mooie uitdaging om uit te zoeken hoe ik mensen kan helpen om hun innerlijke kracht terug te vinden en opnieuw werkplezier te ontdekken. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de waarom-vraag. Hoe komt het dat Roel zich niet meer lekker in z’n vel voelt? Zijn er privéproblemen? Is de work-life balance uit evenwicht? Zijn er slaapproblemen of ziektes? Wat speelt hierin een cruciale rol?

Zodra ik de psychische klachten heb geanalyseerd geef ik mijn cliënten concrete handvatten waarmee ze de rest van hun carrière en privéleven beter onder controle kunnen krijgen. Gezonde stress kan een adrenalinestoot geven om de deadlines te halen. Maar wanneer de werkdruk te hoog wordt en je er niet langer in slaagt om alle ballen tegelijk in de lucht te houden, dan mag je de bal naar mij doorspelen. Samen zorgen we ervoor dat jij opnieuw een mooi leven kan leiden. Afgesproken?
 

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates