Home Over ons Nicoline Herbrink

Nicoline Herbrink

Kantoormanager, Casemanager

“Ja, op weg naar het werk of wanneer ik naar huis ga, kan je me al eens luidkeels horen meezingen met Anita Meijer of ABBA.”

Orde op zaken? Appeltje eitje! Ik krijg er energie van als alles netjes tot in de puntjes is geregeld. Niet alleen als officemanager, maar ook als casemanager. Hier ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van werkverzuim. Vanaf de eerste ziektedag tot en met de WIA-aanvraag hou ik de touwtjes stevig in handen, zodat het geen verwarrende situatie wordt. En de wettelijke verplichtingen rond de Wet Verbetering Poortwachter? Die kennen geen geheimen voor mij.

Collega’s en vrienden omschrijven me vaak als een enthousiast persoon, iemand die organisatorisch sterk is en met plezier samenwerkt. Maar ook iemand met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een strever naar resultaten. Ongetwijfeld zijn het die sterktes die ervoor zorgen dat jij het gevoel hebt dat je begrepen wordt en dat de case in goede handen is. Zeg eens, hoe kan ik jouw zorgen uit handen nemen?