Home Over ons Stan Keijzers

Stan Keijzers

Casemanager Verzuim, Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

‘’Zaterdag ochtend fris en fruitig naar de sportschool gaan, alle apparaten inclusief het krachthonk voorbij lopen en zonder enige inspanning te hebben geleverd een uur in de sauna gaan zitten. Geloof me, een dag later heb je echt nergens spierpijn’’.

Een luisterend oor die écht naar mensen luistert. Wanneer niet noodzakelijk handel ik niet volgens de standaardprocedure, maar op basis van de informatie die wordt gegeven. Op basis daarvan wil ik de juiste passende vervolgstappen zetten waarbij ieders belangen zoveel mogelijk worden gehoord.

Mij geeft het voldoening wanneer ik medewerkers en/of werkgevers heb geholpen bij het voeren van het goede gesprek. Het goede gesprek vindt naar mijn mening plaats als er open en eerlijk wordt gesproken over de werkelijke redenen van verzuim of hetgeen daar invloed op heeft, waarbij beide partijen verantwoordelijkheid dragen.

Ik ga het ontstane verzuim niet overnemen en oplossen. We gaan er sámen voor zorgen dat het op een duurzame manier wordt aangepakt zodat er meer grip is op de situatie en keuzes worden gemaakt die voor de lange termijn een positief effect hebben. Zeg eens, sta je ervoor open om eerlijk naar jezelf te kijken?