Home Over ons Veerle van der Plas

Veerle van der Plas

HR-consultant

“Even alleen zijn en een rondje rijden met de auto. En dan keihard de muziek aanzetten en het liefst nog meezingen ook. Soms betrap ik er mezelf op dat ik hetzelfde op de fiets doe.”

Gelukkig zijn in je privéleven én op het werk. Bestaat er iets mooiers? Alleen zo blijf je perfect in balans. Als jonge HR-professional geloof ik steevast in persoonlijke ontwikkeling. En laat dat nu een belangrijke waarde zijn bij Maatwerk Arbeidsadvies. In de wereld van HR bloei ik helemaal open. Werkgever verbinden met werknemer, een volledige HR-afdeling op punt zetten of arbeidsverzuim drastisch inperken? Jááá, dat is kicken voor mij. Daar doe ik het voor.

Door voortdurend in gesprek te blijven met werknemer én werkgever maak je als HR-consultant echt het verschil. Dat wéét ik gewoon. Door ervoor te zorgen dat er een perfecte match is tussen de behoeften van de organisatie en die van de medewerkers, kun je bergen verzetten. Als HR-professional hoor ik wat er leeft binnen het bedrijf en kan ik een vertaalslag maken naar het management toe. Is er nog werk aan de winkel als het draait om HR? I’m in!

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates