Home Over ons Wendy Lampo

Wendy Lampo

M&O-consultant

"Luisteren, maar het liefst ook kijken naar mijn favoriete band De Dijk ! Genieten van de zo herkenbare muziek, de prachtige teksten en uiteraard frontman Huub van der Lubbe. Dan ben ik even helemaal van de wereld afgesloten."

Ik heb, dankzij mijn afwisselende loopbaan, als HR professional een kijkje in de keuken mogen nemen bij verschillende organisaties. Zowel profit als non-profit, van middelgroot tot groot, van regionaal tot internationaal. Het is voor mij een uitdaging om op alle niveau’s te schakelen: het adviseren op organisatie niveau en het begeleiden van individuele trajecten.

De vraag of mensen met plezier naar hun werk gaan en ook met goede energie thuiskomen, hangt af van veel factoren. De belangrijkste vraag die je jezelf daarbij kunt stellen is: wat is mijn persoonlijke voorkeur en behoefte? Daar waar het gaat om samenwerking en communicatie. Het antwoord is niet altijd eenvoudig, maar het onderzoeken waard.

Ik heb voor mijzelf het antwoord gevonden: mensgerichtheid, bouwen aan relaties, aandacht voor gevoelens en proces. Willen weten: voor wie……. ?

Ben je benieuwd naar mij en wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen? Dan nodig ik je graag uit voor een goed gesprek !