Home Over ons Wilma van der Woord

Wilma van der Woord

Casemanager Verzuim

"Mooie dingen maken, dingen mooi maken. Ik fotografeer graag, en daarna komt het nabewerken. Meestal kan ik het dan niet laten om de plaatjes een beetje mooier te maken dan de werkelijkheid was."

Een casus met complex verzuim, daar mag ik graag mijn tanden inzetten. Zoeken naar oplossingen, werkgever en werknemer op één lijn krijgen of hen zover krijgen dingen te doen waar ze in eerste instantie het belang niet van zien. Mensen meenemen in het proces, problemen ontrafelen, ordening aanbrengen, beweegredenen vinden, uitleg geven is wat mij goed past en interesseert. 

Mijn achtergrond als verpleegkundige, in eerst een algemeen en later een psychiatrisch ziekenhuis, komt mij in het begeleiden van verzuimde medewerkers en advisering van werkgevers nog steeds van pas. Creatieve oplossingen vinden om aan het werk te gaan of te blijven vind ik inspirerend en deze oplossingen samen vinden is waar ik in geloof. Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring in casemanagement en de Wet Poortwachter ken ik als mijn broekzak maar geen situatie is hetzelfde en vraagt altijd weer om andere oplossingen. Gaan we samen op zoek?

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates