Personeelsadvies

Ons personeelsadviesbureau biedt je een breed scala aan mogelijkheden. Maatwerk Arbeidsadvies is je ideale partner als het gaat om personeelsadvies. Bij ons bureau kun je terecht voor onder andere HR-advies. We geven dit op basis van behoefte. Het zou bijvoorbeeld kunnen gaan om het herschrijven van de arbeidsvoorwaardenregeling. Het kan ook dat het performance management opnieuw ingericht moet worden. Heb je interesse in een HR-abonnement? Je betaalt dan een vast bedrag per maand en je hebt altijd een HR-professional tot je beschikking. Deze beantwoordt direct al je vragen. Ook is ons personeelsadviesbureau er voor ondersteuning bij preventie van verzuim. Misschien loopt het op dat gebied in jullie bedrijf niet helemaal zoals je wenst. Wij kunnen dan veel voor je betekenen. Ken je onze HR-Quick Scan? Daarmee geven we je een compact advies over het eventueel herinrichten of voor het eerst inrichten van de HR-afdeling.

Personeelsadviseur met een passie voor mensen

Bij ons personeelsadvies merk je altijd een enorme betrokkenhoud. Wij werken het liefst met mensen. Ook gaan we graag een samenwerking aan met jou. We zijn ervan overtuigd dat gelukkige mensen beter presteren. Kan het werkgeluk bij jullie op de werkvloer nog wel een tandje hoger? Neem dan zeker contact met ons op. Wij meten het medewerkerstevredenheidsgehalte bij jullie op het bedrijf. Dit is gericht op werkgeluk, maar zeker ook op een stukje preventie. Als het in orde is met het werkgeluk en het werkplezier, dan heb je veel minder te maken met ziekteverzuim. Zoek je als leidinggevende naar een bepaalde training op het gebied van coaching of teambuilding? Wij zijn er voor je. Ook op dat terrein zijn wij specialist. Het kan daarnaast mooi zijn om met het hele team of met een gedeelte daarvan te brainstormen over onder meer verzuimpreventie en bepaalde arbeidsvoorwaarden. Hiervoor bieden wij interessante workshops aan. 

Contact opnemen met personeelsadviesbureau

Wil je contact opnemen met onze personeelsadviseur? Heb je interesse in onze professionele diensten? Vraag je jezelf nog heel concreet af wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Op onze site lees je veel over ons en kun je op allerlei gebieden informatie vinden. Heb je echt een specifieke vraag, dan kun je beter even contact met ons opnemen. Er staat een betrokken en enthousiast team voor je klaar. De medewerkers van Maatwerk Arbeidsadvies denken op zowel strategisch als operationeel vlak met je mee. Wij doen vooral datgene waar we blij van worden. Uiteraard betekent dit dat we in deze zaken ook goed zijn. Bel of mail ons en we spreken elkaar snel. Je kunt overigens ook het formulier dat je op de website vindt even invullen en verzenden. Je hoort dan gauw van ons. 

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul het formulier in via onderstaande button!
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim