Project Description

HR-Advies op maat

Van de uitspraak: “Ik wens je veel personeel toe!” heb je vast weleens gehoord. Iedereen die een eigen onderneming heeft, weet dat het hebben van personeel naast positieve zaken ook de nodige kopzorgen kan veroorzaken. Hoe zorg je dat je het meest geschikte personeelslid werft en selecteert? En hoe zorg je ervoor dat je dingen goed (schriftelijk) regelt en communiceert zodat de personeelsleden zich serieus genomen en betrokken voelen? Met tevreden werknemers stijgt immers de productiviteit en daarmee de winst. Maatwerk Arbeidsadvies is een gespecialiseerde dienstverlener met een brede ervaring in HR-advies en optimalisatie en levert maatwerk op basis van je behoefte.

 Maatwerk Arbeidsadvies kan je ondersteunen bij:

  • Interim HR-advies;
  • Het opzetten van de HR-afdeling en stroomlijnen van de processen;
  • Het inrichten van je personeelsbeleid, denk aan de arbeidsvoorwaarden(regeling), het functiehuis en het inrichten van de gesprekscyclus;
  • Het begeleiden van reorganisaties;
  • Het geven van thema workshops over teamontwikkeling, verzuimpreventie en wijzigingen in wet- en regelgeving en (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Ondersteuning bij werving & selectie, denk aan het opstellen van wervingsteksten, voeren van selectiegesprekken en meedenken bij de wervingsprocedure en inrichting van het team.

Heb je incidenteel hulp nodig van een ervaren HR- of juridisch adviseur? Wij ontwikkelen op dit moment een online HR-Helpdesk en vertellen je daar graag meer over.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Er staat een betrokken, resultaatgericht team voor je klaar. Wij kunnen zowel op strategisch als operationeel vlak met je meedenken. Ons team doet vooral datgene waar ze blij van worden en dus waar ze goed in zijn! Neem gerust contact met ons op.