Zoeken

Graag stel ik mij voor…

Mijn naam is Frank Onderdelinden, samenwonend in Woerden, op een prachtige locatie aan de Rijn en trotse vader van 3 kinderen. Ik ben gek op alles wat met sport te maken heeft, hou van koken, humor, reizen, een goed gesprek met vrienden, uitgaan, theater en ik probeer zo gezond mogelijk te leven.Door mijn werkverleden heb ik veel commerciële en leidinggevende ervaring en heb o.a. studies gevolgd aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

En sinds 1 oktober van dit jaar mag ik onderdeel uitmaken van het topteam van Maatwerk Arbeidsadvies!

Na een aantal jaren in de marketing en communicatie wilde ik vooral graag terug naar mijn roots; werken met en voor mensen! En dat is wat ik bij Maatwerk weer kan doen.

Door alle ervaring die ik in mijn werkzame leven heb opgedaan, denk ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de op handen zijnde groei van Maatwerk Arbeidsadvies. We leveren topproducten voor het ‘kapitaal’ van iedere organisatie. Alleen weten nog veel te weinig bedrijven waar Maatwerk ze in kan ondersteunen. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat veel meer bedrijven in ons land ons leren kennen en zich door ons laten ondersteunen, volgens de visie van Maatwerk.

Door ons echt in te leven in mens en materie, weten wij wegen te bewandelen die onbegaanbaar lijken. Door anders te kijken en anders te doen. Wij leveren maatwerk in arbeidstrajecten die renderen, zowel voor onze opdrachtgevers als voor hun werknemers. We besparen geld en leveren geluk. Dit doen we door mee te denken op een professionele, oplossingsgerichte en vakkundige wijze.

Samen werken aan een leuke plek om te werken is het leukste wat er is!

Heb je nog vragen aan of over mij of wil je weten wat Maatwerk voor jouw organisatie kan betekenen? Dan kan je mij bellen via 085-489 8483 of mailen via frank@maatwerkarbeidsadvies.nl.

12 keer bekeken
MW_LOGO_10jaar_Wit_WEB.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim