Re integratie spoor 2

Wil je meer informatie over re integratietraject spoor 2? Zoek je een deskundig en ervaren adviesbureau? Dan ben je bij Maatwerk Arbeidsadvies precies aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden werkgevers en werknemers in allerlei complexe arbeidszaken. Ook voor de begeleiding van het Spoor 2-traject kun je een beroep op ons doen. Wij ontwikkelden een plan van aanpak dat zowel de werknemer als de werkgever optimaal bedient. Hiermee voldoe je gegarandeerd aan alle eisen die de Wet Verbetering Poortwachter aan jou als werkgever stelt. Heb je interesse in onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn net even anders dan andere adviesbureaus. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Wij kiezen altijd voor maatwerk. 

Maatwerk onmisbaar bij spoor 2 re integratie

Wij zijn ervan overtuigd dat maatwerk bij re integratie spoor 2 onmisbaar is. Wij kijken per werknemer naar wat er nodig is. Wat past er echt bij een bepaalde persoon? Het is belangrijk om dat voor 100% helder te hebben. Wij werken op een informele manier en we houden van het contact met mensen. Toch wil dit niet zeggen dat we onze professie uit het oog verliezen. We blijven scherp en kritisch. Wil je gebruik maken van onze professionele diensten? Ons team bestaat uit onder meer goed opgeleide re-integratiecoaches, job-hunters en loopbaanassessoren. Daarnaast werken we met gedegen automatiseringssystemen. Dit zorgt ervoor dat we heel alert zijn op alle verplichte stappen die er zijn binnen de Wet Verbetering Poortwachter. De opdrachtgever kan op elk moment met ons meekijken. Iedere stap die wij zetten is te volgen. Zo ben je ook als opdrachtgever helemaal op de hoogte van de voortgang van een traject. Daarnaast mag je vertrouwen op een duidelijke en overzichtelijke rapportage. Als een bepaalde werknemer tijdens de re-integratie niet op een goede manier meewerkt, dan wordt dit meteen teruggekoppeld aan de werkgever. Die kan dan direct maatregelen treffen. 

Re integratietraject spoor 2 in goede handen bij Maatwerk Arbeidsadvies

Wil je in het kader van Spoor 2 re integratie onze begeleiding inschakelen? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Zeker ook de begeleiding van een Spoor-2 traject vraagt om maatwerk. Als wij met elkaar in zee gaan, plannen we eerst een intakegesprek. Daarna bekijken we welke modules het meest geschikt zijn voor de beste begeleiding. 
in alles wat we doen. Bij onze opdrachtgevers, maar ook in onze eigen organisatie. Wij geloven in een positieve benadering en een positieve houding. Wij houden spiegels voor. Samen maken wij ons sterk voor leuker werk(en).

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul het formulier in via onderstaande button!
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim