Re integratiebureau

Als je op zoek bent naar re integratiebureaus, dan ben je bij Maatwerk Arbeidsadvies aan het juiste adres. Hebben jullie ook ergens een RI&E onder het stof liggen? Dat is jammer. Wij helpen je hierbij graag. Wat kunnen we voor je betekenen? We begeleiden je bij het maken van een plan van aanpak om je arbobeleid vorm te geven. Hierbij zijn wij zeker scherp en kritisch. Dat mag je tenslotte verwachten van een adviesbureau. Samen met jou bepalen we wat er nodig is om een veilige werkomgeving te creëren. Uiteraard is dat een enorm belangrijke voorwaarde om ziekteverzuim terug te dringen. Denk alleen al aan het voorkomen van ongevallen, het in kaart brengen van eventuele risico’s en het scheppen van voorwaarden om voor 100% veilig te kunnen werken.

Ervaring gewenst bij re integratiebureaus

Ziekte en verzuim zijn altijd hele complexe zaken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een bureau met veel ervaring. Bij ons ben je absoluut op de goede plek. De Wet Verbetering Poortwachter kan bijvoorbeeld veel vragen bij je oproepen. Heb jij helemaal helder welke verplichtingen hieruit voortkomen ook op het gebied van re-integratie? Wist je dat een aantal regels zelfs al gelden vanaf week 1? Het is belangrijk om dit op te volgen. Wij zijn er voor een professionele begeleiding. Maatwerk is van belang. Wij kiezen voor een intensieve en persoonlijke begeleiding. We gaan voor op maat gemaakte assessments. Samen zoeken we actief naar een geschikte werkplek als dat nodig is. Ook bij het solliciteren kunnen wij zo nodig behulpzaam zijn.

Welkom bij re integratiebureau

Als je nog vragen hebt, mag je altijd even contact met ons opnemen. Gaat het om Spoor 2? Wil je het ziekteverzuim terugdringen? Gaat het om nog andere vragen rondom arbeid en verzuim? Deze zijn absoluut complex. Graag bieden wij je daarom ondersteuning aan. De experts van Maatwerk Arbeidsadvies werken door het hele land. Wij zijn zowel persoonlijk als professioneel. Het uiteindelijke doel is altijd een gezonde organisatie. Tevreden zijn we pas wanneer ons doel is bereikt. 
Maatwerk Arbeidsadvies zet de mens centraal in alles wat we doen. Bij onze opdrachtgevers, maar ook in onze eigen organisatie

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul het formulier in via onderstaande button!
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim