Talent en Ontwikkeling

Talent management.png
TO Loopbaanbegeleiding.png
TO Teamontwikkeling .png
TO Werving Selectie.png
 

Talentmanagement

Talentmanagement is een essentieel onderdeel van een gezonde organisatie.  Organisaties die dit goed op orde hebben, boeken betere resultaten; zowel in productiviteit als in verzuim. 

 

Wij begeleiden organisaties bij het inrichten van talentmanagement, maar ook werknemers in de ontwikkeling van hun eigen talent. 

 

De volgende diensten passen bij dit onderdeel.

  • Het begeleiden van toptalent-studenten van universiteiten naar een goede carrière-start én doorgroei.

  • Het begeleiden van werknemers in hun zoektocht naar hun talenten en mogelijk een andere baan (outplacement).

  • Het in kaart brengen van de verschillende talenten binnen teams voor een optimale inrichting en optimale groei. 

Teamontwikkeling

Teams staan vaak voor uitdagende kansen of problemen en ieder teamlid heeft zijn eigen persoonlijkheid. Met alle kennis, eigenschappen en competenties is het team continu in ontwikkeling.

Wij kunnen door middel van verschillende aanpakken helpen om deze ontwikkeling in goede banen te leiden. Denk aan het vormen van zelf-organiserende teams.  Maar ook aan begeleiding om een gezamenlijk doel te ontwikkelen of een besluit te nemen waarin iedereen zich kan vinden. Wij zoeken op maat naar dé manier om het team optimaal te laten functioneren.

 

Loopbaanbegeleiding

Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven nog met de omgeving waarin je werkt? Of wil je onderzoeken welke werkomgeving beter past bij jouw waarden en drijfveren? En wat zijn nu eigenlijk jouw talenten en kwaliteiten? Je ambities zijn een keuze. Waar sta jij in je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Bij loopbaanbegeleiding kijk je samen met een coach naar deze zaken. Wat jij belangrijk vindt, is een belangrijke basis. Welke keuzes kun je maken? Wat wil je écht? En van daaruit stippel jij je carrière uit, zoals jij dat wilt.

Loopbaanbegeleiding is overigens niet alleen van belang als je in een impasse zit in je baan. Óók als je carrière hard gaat en je net een mooie carrièrestap gemaakt hebt, is loopbaanbegeleiding heel relevant. Juist om die stap te laten slagen.

 

Werving en selectie

Wij ondersteunen organisaties bij het aantrekken, selecteren en aanstellen van nieuwe medewerkers.

 

Daarbij zijn we gespecialiseerd in twee functiegroepen:

  • HR-medewerkers en

  • Recent-afgestudeerden

 

Doordat we specialisten zijn in HRM kunnen we organisaties goed helpen met beschrijven wat ze nodig hebben.  We zullen dus altijd in gesprek gaan met de toekomstige werkgever over het profiel van de gewenste HR-kandidaat. Daarbij kijken we niet alleen naar opleiding en werkervaring, maar juist ook naar persoonlijkheid.

 

De recent-afgestudeerden vormen een andere bijzondere doelgroep. Omdat er geen werkervaring is op basis waarvan je als organisatie kan selecteren, is het vaak lastig om een “fit” in te schatten. Om die reden moet er vaak naar een goede kennismaking gezocht worden tussen de recent afgestudeerde kandidaat en de talent-zoekende organisatie. 

 

Door onze goede banden met zowel De Hogeschool Leiden als de Erasmus Universiteit Rotterdam hebben we toegang tot het toptalent van deze instituten.

 
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim