Tweede spoort traject 2

Langdurige zieken kunnen bedrijven veel geld kosten. In de praktijk betekent dit dat je als werkgever een langdurig zieke medewerker twee jaar moet doorbetalen. Dit zijn situaties die je liever wilt voorkomen, maar wat niet altijd mogelijk is. Ook voor de werknemer is dit geen leuke situatie. Helemaal niet als ziekte werkgerelateerd is en terugkeer in dezelfde functie er niet meer in zit. In dit geval kunnen werknemer en werkgever beter samenwerken door middel van een tweede spoor traject. Dit houdt in, dat er met eventuele hulp van de werkgever gezocht wordt naar een functie bij een andere werkgever.

Hulp bij een traject 2e spoor

Zowel werkgever als werknemer kunnen hulp inschakelen voor een traject 2e spoor. Met de nodige begeleiding zal een traject 2e spoor veel sneller en effectiever verlopen. Maatwerk Arbeidsadvies zal voor een traject 2e spoor een persoonlijke aanpak kiezen. Ieder persoon is anders en een standaard traject zal lang niet voor iedere werknemer geschikt zijn. Daarbij wordt intensief met de medewerker samengewerkt en wordt de werkgever op de hoogte gehouden van het verloop van het traject. Hierbij kunnen wij helpen bij ieder facet van het 2e spoor traject, zoals het aanvragen van een WIA uitkering, begeleiding bij UWV gesprekken en eventuele bezwaarschriften opstellen tegen de beslissing van het UWV.

Laat je door Maatwerk Arbeidsadvies begeleiden tijdens je traject tweede spoor

Wil jij een persoonlijke aanpak en een aanpak op maat voor een traject tweede spoor? Met de intensieve begeleiding door Maatwerk Arbeidsadvies zullen zowel werkgever als werknemer geholpen zijn. De werknemer krijgt begeleiding met allerhande zaken, zoals contacten met het UWV en een goede begeleiding naar een nieuwe baan. De werkgever biedt de werknemer met onze diensten een goede en betrouwbare ondersteuning, waardoor de werknemer weer uitzicht heeft op een tweede kans.

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

MW_LOGO_STAAND.png