Gelukkig nieuwjaar!

vector-happy-new-year-2017-with-fire-crackerWij wensen u een mooi, gezond en succesvol 2017 toe en zijn u ook dit jaar weer graag van dienst.

2016 is voor Maatwerk een bewogen jaar geweest. We zijn dankbaar dat we ook dat jaar weer veel voor u en onze andere relaties hebben mogen betekenen op het terrein van arbeidsadvies.

Opvallend is dat wij sinds het afgelopen jaar steeds meer relaties hebben begeleid in bezwaar- en beroepszaken tegen het UWV. Hiermee zijn op regelmatige basis loonsancties teruggedraaid en forse verlagingen van WGA-premies gerealiseerd.

Ook hebben wij gemerkt dat huidige, maar ook nieuwe klanten ons steeds beter weten te vinden voor hun verzuimbegeleiding of een traject in het tweede spoor van de Wet Verbetering Poortwachter.

Uiteraard zetten wij deze koers wat ons betreft het komende jaar voort maar… 2017 belooft nog meer!

Er gaat een frisse wind door Maatwerk en daar zult u ook de vruchten van plukken.

Allereerst is er een grote verbeterslag in onze automatisering gemaakt waardoor we nog efficiënter kunnen werken.

Per 1 februari a.s. krijgen we bovendien versterking in ons team! Manel Jansen zal zich vanaf die datum voornamelijk richten op de verzuimbegeleiding en zal daarnaast intern algemeen ondersteunende werkzaamheden verrichten.

Ook hebben we per 1 februari a.s. een vertrouwenspersoon in huis. Tamara zal dan naast haar werkzaamheden als coach en arbeidsmediator ook als vertrouwenspersoon aan de slag gaan. Een nieuwe dienstverlening die aansluit op de wensen van onze klanten.

En ‘last but not least’ willen wij u nog mededelen dat onze huisstijl is veranderd. Soms blijkt dat het oude helemaal niet zo slecht was. En daarom gaan wij weer terug naar het oude en vertrouwde logo van Maatwerk Arbeidsadvies. Daarmee is ook deze nieuwe website gelanceerd.

Zoals u kunt lezen, staan wij niet stil. Immers stilstaan zien wij als achteruitgaan. Graag gaan wij ook in 2017 weer met volle kracht voor u vooruit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *