Webinar: Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid

Het webinar is voorbij. Je kunt de opname van het webinar hier bekijken: Webinar Video

Nieuwsflits; noodfonds overbrugging werkgelegenheid 

 

Vandaag is in een persconferentie een pakket aan economische maatregelen gepresenteerd om het bedrijfsleven te ondersteunen in de gevolgen van het coronavirus. 

Door minister Koolmees is aangegeven dat de regeling rondom werktijdverkorting, waarop momenteel door veel werkgevers een beroep wordt gedaan, per direct wordt stopgezet en wordt vervangen door een ‘noodfonds overbrugging werkgelegenheid’. 

De exacte regeling wordt momenteel nog door de overheid op papier gezet dus voor een beroep op het noodfonds dienen werkgevers nog even geduld te hebben. 

 

Ons geplande webinar van woensdag 18 maart om 10:00 uur gaat over deze nieuwe regelgeving voorzover tot nu toe bekend is. 

  

Wil je meer weten over deze nieuwe maatregelen, neem dan deel aan het webinar op 18 maart en vul je email-adres hieronder in. Wij sturen dan voor aanvang een link naar je toe om het webinar te volgen.  

  

Als de tijden je niet passen, neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen je graag telefonisch via 085 - 4898483 of mail je vraag aan welkom@maatwerkarbeidsadvies.nl.  

MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim