Ziekteverzuim aanpakken

Je kunt deskundige ondersteuning gebruiken op het gebied van langdurig ziekteverzuim aanpakken? Natuurlijk wordt iedereen weleens een keer ziek. Wie heeft er nu nooit een stevige griep te pakken? Helaas gebeurt het ook af en toe dat het ziekteverzuim langer duurt dan gemiddeld. Kun jij ondersteuning en deskundig advies gebruiken? De ervaren specialisten van Maatwerk Arbeidsadvies staan graag voor je klaar. 

Ziekteverzuim aanpakken en terugdringen

Ziekteverzuim aanpakken is natuurlijk een verhaal apart. Hopelijk heb jij daar op dit moment niet mee te maken. Is een werknemer langdurig ziek, dan krijgen zowel deze persoon als jij als werkgever te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. Er zijn verschillende verplichtingen die te maken hebben met deze wet. Helaas zijn deze niet altijd even duidelijk. Toch is het belangrijk om ze exact op te volgen. We merken in de praktijk dat niet iedereen weet dat een aantal regels zelfs al vanaf week 1 gelden. Het is dus van belang om snel te handelen. Wij hebben alle expertise in huis om zowel de werknemer als de werkgever te begeleiden gedurende dit gehele traject. Als het gaat om het aanpakken en vooral ook het terugdringen van ziekteverzuim, kijk dan ook eens naar de sfeer op de werkvloer. Zijn jouw mensen gelukkig? Hoe gaat het team met elkaar om? Zijn de individuele personen competent? Ook op dit gebied kunnen wij heel veel voor jullie betekenen.

Hoe kunnen we langdurig ziekteverzuim aanpakken?

Hoe je ziekteverzuim aanpakken en terugdringen op de beste manier doet, kan ingewikkeld zijn. De medewerkers van Maatwerk Arbeidsadvies staan daarom graag voor je klaar. Vragen rond verzuim zijn soms heel complex. Wij ondersteunen werknemers en werkgevers door het hele land. Profiteer van onze professie en van onze persoonlijke aanpak. Met al je vragen kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor een antwoord op maat. Omdat elke zaak weer anders is, gaan wij voor een advies op maat. Wij stemmen onze diensten af op jouw wensen en behoeften. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een gezonde organisatie. Dit resulteert absoluut in een verminderd ziekteverzuim. 

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul het formulier in via onderstaande button!
MW_LOGO_STAAND.png