Ziekteverzuim verminderen

Je wilt graag het langdurig ziekteverzuim verminderen? Heb je hier al veel over nagedacht en misschien gebrainstormd met collega’s? Kom je er toch niet helemaal uit? Wellicht hebben jullie ook veel te maken met langdurig ziekteverzuim. Dat is erg vervelend. Ook korter durend ziekteverzuim kun je zoveel als mogelijk terugdringen. Hoe dat werkt? Neem contact op met de specialisten van Maatwerk Arbeidsadvies. Hebben jullie ook een RI&E op jullie locatie? Wordt hij nooit gebruikt? Dat is jammer. Deze Risico-inventarisatie en -evaluatie is verplicht als jij een ondernemer met personeel bent. Dit is eigenlijk de basis voor het arbobeleid. Preventie staat hierbij centraal. Dus wil je langdurig ziekteverzuim verminderen, dan is hier nog veel winst te behalen. 

Persoonlijke benadering belangrijk bij ziekteverzuim verminderen en terugdringen

Wij denken dat bij een aanpak om het ziekteverzuim te verminderen een vragenlijst op zich je niet gaat helpen. Natuurlijk kan een risico analyse helpend zijn, maar elke situatie is weer anders. Kies je voor onze begeleiding en ondersteuning en vraag je bij ons om advies, dan zul je ervaren dat wij kiezen voor maatwerk. Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak. We vragen en zoeken net zo lang tot we de behoeftes en de vragen achter de concrete vraag helder hebben. Pas dan kunnen we echt aan de slag en kunnen er stappen gezet worden om het ziekteverzuim te verminderen. Onze professionals staan voor je klaar. Graag helpen we je bij het opstellen van een plan. 

Veel ervaring met langdurig ziekteverzuim verminderen

Ben je voor het ziekteverzuim verminderen en terugdringen bij Maatwerk Arbeidsadvies aan het juiste adres? Kijk eens even verder op onze site en lees daar de ervaringen van mensen die je voorgingen. Je leest hier verhalen over het terugdringen van ziekteverzuim, maar het gaat ook om personen die wij mochten helpen tijdens de re-integratie. Deze mensen merkten dat wij echt aan maatwerk doen. We buigen mee met jullie organisatie. Toch blijven we scherp en kritisch. Voor een echte specialist ben je bij ons dan ook absoluut op de goede plek. 
ie
Door ons echt in te leven in mens én materie, weten wij wegen te bewandelen 

Diensten

Kunnen we je helpen?

MW_LOGO_STAAND.png

Bezwaar & Beroep beslissingen UWV

MW_LOGO_STAAND.png

Outplacement

MW_LOGO_STAAND.png

RI&E

MW_LOGO_STAAND.png

Mediation

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Haalbaarheidsonderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Spoor 2-begeleiding

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsdeskundig onderzoek

MW_LOGO_STAAND.png

Loopbaanassessment

MW_LOGO_STAAND.png

Stress- & Burn-out preventie

MW_LOGO_STAAND.png

Coaching

MW_LOGO_STAAND.png

Arbeidsjuridisch advies

 

Testimonials

Wat zeggen onze klanten?

Maatwerk Arbeidsadvies heeft voor ons de HR Quick Scan uitgevoerd. Wij hebben een goed beeld gekregen van de zaken die spelen en de mate van urgentie. Het rapport is helder uiteengezet en goed onderbouwd.

De consultant van Maatwerk Arbeidsadvies schakelde snel met een pragmatische aanpak, dat werkte voor ons erg prettig.

Ik zou Maatwerk Arbeidsadvies zeker aanbevelen!

Colette Vermast, HR Adviseur Actos Groep

Actueel

Contact

Wil je in contact komen met Maatwerk Arbeidsadvies?
Dat komt goed uit, wij ook met jou!
Dit kan telefonisch via 085-489 84 83 of vul het formulier in via onderstaande button!
MW_LOGO_STAAND.png

Wasbeekerlaan 24 | 2171 AE Sassenheim

Postbus 208 | 2170 AE Sassenheim