Home Over ons

Happy people, happy profit

Enerzijds streven we ernaar dat werknemers met tonnen energie naar het werk vertrekken en met een tevreden glimlach huiswaarts keren. En … dat hun batterij na een dag werken nog voller is voor het gezin, huishoudelijke taken, hobby’s en vrienden. Wij noemen dat WerkEnergiek®.

Anderzijds gunnen we de werkgever ook bergen WerkEnergiek®. Zo kan je als leidinggevende rekenen op professionele begeleiding, advies op maat rond wetgevingen of kansen en een flinke kostenbesparing. Zeg nu zelf, daar word je toch instant vrolijk van?

Loading your happiness starts here!

Onze missie

Wij willen van Nederland het meest WerkEnergieke land van de wereld maken!

En daarom zorgen wij ervoor dat iedereen happy naar het werk gaat en met meer energie naar huis keert.

Maar … er is nog veel werk aan de winkel.

Daarom pakken we het graag grondig aan: van A tot Z. Dus van aanname tot ziekte. Heb je de ideale werknemer gevonden? Mooi zo! Dan zorgen wij er samen met jou voor dat hij zo gezond en happy mogelijk is vanaf het moment dat hij in dienst komt.

Daarnaast regelen we alles tot in de puntjes. Over M&O (Mens & Organsatie) hoef je je geen zorgen meer te maken, dat is bij onze experts in goede handen. Bovendien hebben we alle mogelijke advies in huis om de teams binnen jouw organisatie als een geoliede machine te laten samenwerken. Hierbij streven we ernaar dat jouw medewerkers elkaar perfect aanvullen, zodat jullie samen hetzelfde doel kunnen nastreven op basis van ieders kwaliteiten en uitzonderlijke prestaties.

Dit zouden we nooit goed uit kunnen voeren zonder onze kernwaarden sterk na te leven. Deze hebben wij als volgt omschreven:

"Met een gedeelde visie en sterke onderlinge samenwerking, streven wij een hoge mate van betrokkenheid richting de opdrachtgever en zijn medewerkers na, waarbij we vakkundig en oplossingsgericht te werk gaan. Door constant te innoveren, zorgen we steeds voor nieuwe en verbeterde benaderingen die ons in staat stellen om succesvolle resultaten te behalen. Voor onszelf, de opdrachtgever en zijn medewerker".

Elke specialist kijkt mee

Bij ons wandel je aanvankelijk misschien binnen met een ongerust gevoel, maar ongetwijfeld stap je weer buiten met heel wat gemoedsrust.

Zodra we jouw vraag voorgeschoteld krijgen, buigt ons team van experts zich over het vraagstuk. We bekijken het vanuit elk oogpunt (juridisch, wettelijk, medisch, M&O, haalbaarheid, enz.) en lossen het op. Op die manier proberen we werknemers weer toekomstperspectief te geven (lees: meer levenslust) en doen we er alles aan om de kosten van de werkgever te beperken (lees: meer winst).

Tijdens onze zoektocht naar creatieve oplossingen staat de verbinding tussen werknemer en werkgever centraal. Samen zoeken we naar een regeling waarbij beide partijen zich goed voelen. Zo leggen we eerder de focus op de gezonde werknemer dan op de zieke werknemer.
 

Eén kop koffie per medewerker per dag

Daar komt het eigenlijk op neer qua kostenplaatje. Want hier krijg je het beste professionele advies op maat op een dienblaadje aangeboden. We serveren je alle diensten binnen eenzelfde totaalpakket: een pakket dat spontaan een glimlach op je gezicht tovert.

Wij noemen dit het WerkEnergiek®-pakket. Een geschenk met een gouden strik erom, namelijk: WerkEnergiek®. En de werkgeluk-app, waarbij je de happiness binnen je organisatie kan meten? Die is gewoon bij dat pakket met alle diensten inbegrepen.

Naar het WerkEnergiek®-pakket

De werkgeluk app

Wij houden vinger aan de pols met de werkgeluk app van 2DAYSMOOD. Hoe dat werkt? Heel simpel. Elke medewerker beantwoordt op regelmatige basis 2 à 3 korte vragen. Dat levert waardevolle, op wetenschap gebaseerde, data op waarop we realtime kunnen sturen. En wij doen de rest. Dat wil zeggen: wij analyseren de data, sturen bij of organiseren een interventie indien nodig.

Dankzij de geluksapp kunnen we dreigend verzuim op tijd herkennen en inperken door er direct op te sturen. Zodra we zien dat we snel moeten schakelen, zitten we samen met jou rond de tafel. Zo krijg jij meteen zicht op de feelgoodfactor binnen verschillende afdelingen: welke teams doen het goed? Welke doet het minder? Kortom, een must-have voor elke moderne leidinggevende.

Wil jij ook one happy family in jouw bedrijf? Neem dan contact op voor de eerste stap.