Home Diensten Arbeidsadvies Arbeidsjuridisch advies

Arbeids­juridisch advies

Na een aantal intensieve sollicitatierondes kies je dan dé kandidaat die uit de massa springt. Eindelijk die handtekening onder het contract. Jouw dag kan niet meer stuk! In een ideale wereld blijven jullie tientallen jaren samenwerken. Helaas is dat soms een utopie. Want na de werving en de aanname kan er nog heel wat gebeuren: situaties waarbij je wel wat oerdegelijk arbeidsjuridisch advies kan gebruiken.

De voordelen

  • Een betrouwbare juridische partner die naast jou staat
  • Alle administratieve rompslomp uit handen
  • Perfecte naleving van verschillende wetgevingen, met ons creatieve sausje eroverheen
  • Weer een zorg minder!
  • Focus op jouw core business

“Fien heeft een ongeval gehad op weg naar het werk, welke documenten moet ik nu opmaken?” “Onze collega heeft het een beetje te bont gemaakt, het is tijd dat onze wegen scheiden. Hoe begin ik aan de ontslagprocedure?” “Mijn secretaresse is zwanger en nu ook ziek, wat nu?” “Joep had zich ziekgemeld, maar bleek lekker in Ibiza te zitten. Hoe pak ik dat aan?” “Milou gaat voortaan haar functie in Dubai uitoefenen. Regelen jullie alles?”

Dat is slechts een greep uit de vragen die onze experts met plezier voor je behandelen. Op die manier weet je zeker dat je alle mogelijke regelgevingen respecteert en dat de financiële zaken in orde zijn. Bij complexere cases kan er ook altijd een medisch of arbeidsdeskundig adviseur meekijken. Ingewikkelde onderwerpen zouden ook aan bod kunnen komen in een training op maat.
 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.