Home Over ons Sanne van der Voet

Sanne van der Voet

Arbeidsjurist, Mediator

“Een guilty pleasure? Eerlijk? Die heb ik niet. Wel een hoop pleasures die mij gelukkig maken of ontspannen, maar ik voel mij er nooit schuldig over.”

De wetgeving is vaak een doolhof van juridische regels. Maar een beetje labyrint schrikt mij niet af. Integendeel. Ik hou wel van een juridische uitdaging. Ik geef niet snel op. Ik bijt me liever vast in het dossier totdat ik de oplossing van het mysterie heb gevonden. Zo kan jij eindelijk afrekenen met die chaos in je hoofd en valt er een last van je schouders. Arbeidsrecht heeft me altijd al gefascineerd en vandaag leef ik mij elke dag uit in de juridische vraagstukken die ik voorgeschoteld krijg.

Ondertussen heb ik mij ontwikkeld tot specialist op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Schrijven van bezwaar- en beroepsschriften, cliënten vertegenwoordigen tijdens hoorzittingen, advies op maat geven waarmee je iemand oprecht gelukkig maakt. Bestaat er iets mooiers? Voor mij niet. Samen met mijn collega’s maak ik er elke dag een feest van. Heb jij een casus die complex is? Daag me gerust uit!