Home Diensten Training en ontwikkeling

Maatwerk trainingen: watch & learn!

Vanaf het moment dat je die topmedewerker binnenhaalt tot het moment dat die zijn vleugels uitslaat om een nieuwe horizon te verkennen, gebeurt er heel wat. Leuke dingen. Maar ongetwijfeld ook minder aangename dingen waaruit je iets leert. Als moderne ondernemer weet je nooit genoeg. De arbeidswereld is zó uitgebreid dat het onmogelijk is om alles wat betreft mens en organisatie volledig te kennen. Als arbeidsadviesbureau beseffen we dat maar al te goed. Daarom bieden we ook maatwerk in trainingen aan.

Stil je honger naar kennis

Geen enkel onderwerp is taboe. Zodra we merken dat we jou kunnen verrijken met onze kennis, steken we een boeiende training in elkaar. Hierbij gaat het om puur maatwerk. Daarom luisteren we altijd eerst aandachtig naar jouw vragen en wensen. Ook maken we trainingen op basis van de data van de werkgelukapp analyses. Op die manier kom je snel te weten waar de kracht ligt van de groep en welke de hiaten zijn. Zo zie je meteen hoe de medewerkers elkaar versterken of juist naar beneden trekken. Deze verrijkende inzichten zijn een must om te groeien als organisatie.

Wil je weten hoe je werkverzuim drastisch kunt inperken? Of hoe je vermijdt dat jouw medewerker ooit te kampen krijgt met een burn-out? Ben je op zoek naar meer info rond arbeidsongevallen en de wetgeving daaromtrent? Of wil je kennis opslurpen als het gaat over loopbaanbegeleiding? No stress. We got this! Bij Maatwerk Arbeidsadvies vind je alle trainingen en testen die te maken hebben met werk en carrière onder één dak. Bestel hier een incompany training die volledig voldoet aan jouw verwachtingen of volg jouw training in ons gezellige kantoor in Sassenheim.

Dit kunnen we voor je doen

Wat anderen zeggen

Dit houdt ons bezig

Bekijk alle updates

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Bel ons op 085 - 48 98 483
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Naar contact

We nemen binnen 24 uur contact met je op.